×

Замовити дзвінок


Замовити дзвінок

Мій акаунт

Замовити дзвінок

Мій акаунт
  • Олія таману ЕСО 50 мл.

Олія таману ЕСО 50 мл.

  • Виробники Nacomi
  • Модель: 5902539701395
  • Наявність: Є в наявності

315грн

315грн

facebook

Олія Таману нерафінована


Масло Таману – холодного віджиму, нерафіноване

Старовинні полінезійські племена відкрили чудесні властивості масла Таману. Воно використовувалося жителями як ліки від багатьох недуг і хвороб. Його чудодійний ефект на шкіру буде оцінений власниками вугрів та проблемної шкіри.

Якщо вугрі не зникають з періодом дозрівання, масло Таману має постійно бути у Вашій косметичці.

Дерево Таману характерне для регіонів Південної Азії та Африки. Його властивості відомі на протязі багатьох століть, і стародавні племена використовували кожну частину дерева для лікування багатьох недуг і хвороб. Дерево вважалося священним і заселене невидимими богами. Сьогодні ми цінуємо цілющі властивості найпопулярнішої речовини, виготовленої з цього дерева, тобто масла Таману, яке отримують із сушеного насіння дозрілих фруктів. Для того, щоб насолодитися цінними властивостями масла, треба використати 100 кг фруктів, щоб отримати 5 кг масла. Це один з факторів, що впливають на його досить високу ціну. Проте результат від застосування цієї олії компенсує понесені витрати.


Склад і властивості:

Масло Таману є на 100% натуральним, добуте шляхом холодного віджиму, має характерний трав'яний, злегка гострий аромат. Масло має густо-рідку консистенцію, від жовтого до коричневого кольору. Привезене прямо з далекого Мадагаскару. Він має вражаючі цілющі та протизапальні властивості, тому це відмінне рішення для власників жирної та проблемної шкіри.

• зцілює шрами, рани та незначні подряпини;

• неперевершені протизапальні та антибактеріальні властивості;

• допомагає в лікуванні вугрів;

• володіє роз’ясняючим впливом на шрами;

• володіє протигрибковими та антиоксидантними властивостями;

• бореться з вільними радикалами;

• зміцнює ліпідний бар'єр;

• гальмує втрату води в шкірі;

• зволожує;

• регенерує і заспокоює;

• добре справляється зі свіжими розтяжками;

• має високий вміст ненасичених жирних кислот (лінолевої та олеїнової кислот);

• дуже добре підходить для лікування укусів комах;

• знімає обмороження, запалення та герпес;

• рекомендується при псоріазі, важких загоєннях, обмороженнях та виразках;


Спосіб використання:

Масло Таману навіть у невеликій кількості, має інтенсивний ефект, тому його рекомендується наносити місцево, безпосередньо на шкіру, плями, вугрі і шрами.

Щоб збільшити ефективність догляду, змішайте кілька крапель масла з улюбленим кремом або бальзамом.

При щоденному догляді, можна нанести невелику кількість олії на вологу шкіру обличчя, шиї та декольте.

Олію Таману можна комбінувати з гіалуроновою сироваткою, для отримання двофазного зволожувача. Ідеально підходить для сухої шкіри (додаємо більшу частину олії), а також для жирної шкіри (в цьому випадку ми зменшуємо кількість олії).

Для людей, які використовують кислотний пілінг або ретинол, ця олія буде працювати як заспокійливе лікування.

Перед використанням рекомендуємо розігріти масло до кімнатної температури.


Загальна інформація:

Плід дерева Таману є їстівним і нагадує яблука по смаку. Вперше інформація про це дерево з'явилася в Полінезії, де племена трактували його як священний подарунок природи.

 

Призначення: Проблемна, змішана, жирна  шкіра, схильна до появи вугрів. Шкіра обличчя, тіла, волосся, нігті, вії.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук