×

Замовити дзвінок


Замовити дзвінок

Мій акаунт

Замовити дзвінок

Мій акаунт
  • Олія жожоба ЕСО 50 мл

Олія жожоба ЕСО 50 мл

  • Виробники Nacomi
  • Модель: 5902539701401
  • Наявність: Є в наявності

250грн

250грн

facebook

Олія Жожоба нерафінована


Олія Жожоба – холодного віджиму, нерафінована.

Власники змішаної шкіри часто мають проблеми з вибором правильного догляду. Проблемна шкіра характеризується тим, що на щоках і навколо очей шкіра, як правило, суха, а «Т» образна зона виділяє надмірну секрецію шкірного сала. Якщо Ви боретеся з такими проблемами із дня у день, то масло жожоба повинно включатися у Ваш повсякденний догляд.

Чудове натуральне рішення для змішаної шкіри.

Simmondsia Chinensis Seed Oil являє собою назву олії Жожоба, яка виробляється з плодів вічнозеленого чагарника, що росте в Іспанії, Америці, Африці, Азії та Новій Зеландії в пустельних і напівпустельних районах. Цей сильно розгалужений чагарник, досягає у висоту до 4 метрів, родючий на квіти та фрукти, з яких виробляється масло, багате на мінеральні речовини. Це золотаво-жовта рідина, стійка до окислення та нагрівання, має злегка горіховий запах. При кімнатній температурі воно є рідким, а після охолодження тьмяніє і твердіє.


Склад і властивості:

Наша олія є на 100% натуральна і нерафінована, що означає, що вона зберегла всі корисні інгредієнти, адже була добута методом холодного віджиму. Вона містить насичені та ненасичені спирти, сквален, вітаміни А, Е та F, фітостероли жирні кислоти, мірітинову кислоту. Ми закрили олію в герметичну, темну пляшку, яка захищає її від втрати своїх властивостей. 

Коли мова йде про дію, то масло Жожоба має одну зі своїх характерних рис, що дає йому перевагу перед іншими маслами – воно пристосовується до будь-якого типу шкіри. Це чудове рішення для людей з сірою, змішаною та шкірою схильною до акне. Власникам проблемної шкіри іноді важко вибрати правильний догляд. Масло жожоба має таку властивість, яка визначає місце, де наша шкіра потребує зволоження, і де необхідно врегулювати рівень секреції шкірного сала. Його дуже важливою властивістю є те, що для нього характерна дуже висока біосумісність з шкірою людини, завдяки якій вона дуже добре пристосовується і швидко вбирається.

Властивості та застосування в косметиці:

• добре вбирається в шкіру;

• чудово зволожує навіть найсухішу шкіру;

• підтримує боротьбу з розтяжками;

• ідеально підходить для використання під час вагітності і одразу після неї;

• рекомендується для всіх типів шкіри;

• ефективно працює на шкірі з екземами, алергією та псоріазом;

• рекомендується для шкіри схильної до появи вугрів;

• використовується від лупи та сонячних опіків;

• зміцнює міжклітинний цементний шар;

• додається до суміші олій, підвищуючи її важливість;

• містить сквален, який захищає від втрати води і є бактерицидним;

• у її складі знайдено цетил пальмітат (з дуже цінними зволожуючими та поживними властивостями)


Спосіб використання:

У чистому вигляді масло жожоба ідеально підходить для догляду за обличчям, головним чином для людей зі змішаною, проблемною, схильною до вугрів шкірою.

Також її застосування підходить для масажу та догляду за всім тілом, і полегшує симптоми ревматизму.

Масло Жожоба чудово підходить для догляду за волоссям та шкірою голови, оскільки воно має поглиблену дію, і таким чином, може позбавити від лупи. Слід пам'ятати, що наносити масло на волосся чи шкіру голови необхідно, приблизно на півгодини перед миттям голови.


            Загальна інформація:

Масло жожоба не піддається термічній обробці і має в своєму складі натуральні та сильні антиоксиданти, тому його можна зберігати до 25 років без втрати його цілющих властивостей.

 

Призначення: Проблемна, змішана і схильна до вугрів шкіра. Шкіра обличчя, тіла, волосся, нігтів.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук