×

Замовити дзвінок


Замовити дзвінок

Мій акаунт

Замовити дзвінок

Мій акаунт
  • Олія дикої рози ЕСО 50 мл.

Олія дикої рози ЕСО 50 мл.

  • Виробники Nacomi
  • Модель: 5902539701432
  • Наявність: Є в наявності

275грн

290грн

facebook

Олія дикої рози нерафінована

Розширені кровоносні судини і знебарвлена шкіра можуть піти у забуття! Багатство вітаміну С, що міститься в маслі дикої рози, допоможе побороти ці «декорації» на нашій шкірі. Якщо ви мрієте про сяючу, бездоганну шкіру, а судинна сітка покрила її, то у Вашому щоденному догляді за шкірою не повинно бракувати масла дикої рози, щоб знебарвлена шкіра та розширені капіляри залишились тільки у Ваших спогадах.

Масло дикої рози виготовляється з плодів куща, що належить до родини Розових. Цю рослину можна знайти практично по всій Європі, а також в Африці, Азії, Новій Зеландії та Австралії. Для неї характерні тверді, гострі шипи та красиві темно-рожеві квіти. Оранжево-червоні плоди досягають розміру 2-3 сантиметра, і з них виробляється масло. Ця олія надзвичайно багата вітаміном С, що відрізняє її серед інших масел завдяки здатності до освітлення, омолодження шкіри та зміцненню кровоносних судин. Соковиті ягоди дикої рози після врожаю сушаться при температурі до 50 градусів за Цельсієм, після чого з їх насіння добувають масло методом холодного віджиму.


          Склад і властивості:

Запропонована нами олія дикої рози є на 100% натуральною, нерафінованою, запакованою в скляну темну пляшку, щоб захистити її від шкідливої ​​дії ультрафіолетових променів. 

Це масло має дещо іржавий колір і характерний запах, цінується в основному за рахунок освітлюючих властивостей і здатності до скорочення і зміцнення кровоносних судин – саме з цієї причини це масло полюбилося людьми із  судиною і зрілою шкірою.

Властивості та застосування в косметиці:

• допомагає при важкому загоюванні ран;

• згладжує шорстку шкіру;

• покращує еластичність та пружність шкіри;

• масло дикої рози є потужним антиоксидантом – його називають маслом молодості;

• інтенсивно зволожує і розгладжує шкіру;

• багате вітаміном С;

• чудово підходить для догляду за шкірою навколо очей;

• багате ненасиченими жирними кислотами, вітамінами та мінералами;

• уповільнює процес старіння шкіри;

• розгладжує зморшки та нерівності;

• інтенсивно регенерує шкіру;

• заспокоює розширені кровоносні судини;

• зміцнює капіляри;

• допомагає в лікуванні екземи, псоріазу та сухої шкіри;

• заспокоює потріскану шкіру;

• зменшує пігментні плями;

• розгладжує «гусині лапки»;

• запобігає рубцюванню;

• при регулярному використанні шкіра стає більш еластичною;

• покращує фарбування;

• зменшує шрами від вугрів.

 

Спосіб використання:

Масло дикої рози можна використовувати окремо, або додати кілька крапель для лосьйонів, кремів та масел для тіла, для підвищення властивостей косметики.

Воно ідеально підходить для догляду за ділянкою очей та частиною обличчя, на якій Ви помітили розірвані і розширені капіляри.

Масло також має ефект яскравості, тому його варто регулярно втирати в пігментні плями або в сліди від вугрів.

 

Загальна інформація:

У магазинах дуже часто можна зустріти рожеве масло, яке виробляється з пелюсток. Воно має запах рози і є ефірним маслом, яке швидко вивітрюється. Наша олія добувається з насіння і не пахне трояндами – зате чудово працює!

 

Призначення: Зріла, млява шкіра, з видимими капілярами і гіперпігментацією. Шкіра обличчя, тіла, волосся, нігті, вії.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук